Gjelder fra du går ut døra
Ståle Bakke Trodahl, produktsjef privat i Eika Forsikring ønsker å minne om at du bør ha gyldig reiseforsikring på plass også dersom du er en av mange som velger Norgesferie. - Husk at ulykkesdelen av reiseforsikringen vår også gjelder i Norge hele døgnet, også utenom reiser. Reise- og avbestillingsforsikringen gjelder altså med en gang du går ut døren hjemme.

Hva om jeg velger å reise utenlands?
- I takt med innstramminger grunnet Covid-19, og den uoversiktlige tiden vi er inne i, har vi valgt å utvide reiseforsikringens avbestillingsforsikring til også å omfatte pålagt karantene som avbestillingsårsak for fritidsreiser i Norge. Utvidelsen vil gjelde til og med 31. august 2021, sier Trodahl.

Her finner du mer utfyllende informasjon om hva reiseforsikringen dekker i forbindelse med Covid-19.

Andre årsaker til å ta en titt på reiseforsikringen din
- Endret sivilstatus og familieforøkelse kan gjøre at man bør endre dekningen til en familieforsikring, forteller Trodahl og legger til at det er også viktig å huske på at når man passerer 20 år er man ikke lenger dekket av foreldres forsikring. - Enkelte aktiviteter krever utvidet dekning for ulykke. Fjellklatring, off-piste på ski, kiting og downhillkjøring på sykkel er eksempler på dette. Ta kontakt med din rådgiver dersom du trenger en utvidet dekning er oppfordringen til Trodahl.

Pakker som inkluderer reiseforsikring
- Vi har flere forsikringspakker som også inneholder reiseforsikring, blant annet UNG og Eika Pluss. Dette er prisgunstige pakker som sikrer deg og ditt behov i den livsfasen du er i, avslutter Trodahl.

Uansett hvordan du velger å bruke din sommer ønsker vi deg en god en!