Av smittevernhensyn ser vi oss for tiden nødt til å begrense de fysiske møtene. Derfor har vi stengt for drop-in besøk fra tirsdag 05.januar. Har du en avtale kan du møte opp, ellers kan vi gjerne snakkes i en av våre øvrige kanaler; mail, telefon eller videomøte.

Dersom du har vært ute og reist med fly, eller har vært i nærheten av folk som har smitte, eller er i karantene, i de siste 14 dagene, ber vi om at du ikke kommer inn i bankens lokaler uavhengig av om du har en timeavtale. Det samme gjelder om du skulle ha hoste, sår hals eller andre typer luftveisplager.

Om du ikke er i noen av disse gruppene er det ok å vite at vi praktiserer håndhilseforbud samt at avstanden mellom deltakere i møter ikke skal være mindre enn 1 meter. Bruk gjerne våre toaletter til en god håndvask både før og etter møtet. 

Vi minner om at vi er tilgjengelige på telefon 40 00 22 65 mellom kl. 07:00 og kl. 21:00 alle hverdager, og mellom kl. 09.00 og kl. 21.00 i helger. Det enkleste er kanskje likevel å sende oss en e-post først på kundeservice@fornebusparebank.no.